elinsss.com 55b cannyGrattis Canny på födelsedagen. Jobbade alltså i klädbutiken Canny idag, som vanligt varannan lördag. Och jestasjävlar, hade helt missat att butiken fyller år (15? 120? ingen har koll). Har själv jobbat där till och från i fem(!) år nu. Tiden SPRINGER iväg. Och självklart bjöds det på dunder erbjudanden! Köp tre betala för två. Och en hel del rea plagg därtill. Om jag hade vetat skulle jag såklart marknadsfört här. Tycker det är suveräääänt att handla lite extra då butiker har någon form av erbjudande på hela utbudet och inte bara sänkta priser på överbliven skit. Nåh. För mig med personalrabatt spelar erbjudanden inte så stor roll. Men hittade hiskeligt vacker print skjorta till mig själv och en t-shirt i syntetläder/viskos. Vårvårvår. Mannen fick en mustasch på magen han också.

Nästa år. Då.

2 reaktioner till “Canny synttärit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s