elinsss.com 53b

  1. Ledig förmiddag
  2. Började dagen med en promenad med fina Sandra
  3. Blev bjuden på hemmagjorda banana pancakes av samma Sandra. Utsökta!
  4. Det är sol.
  5. Jag ryms in i mina mönstrade chinos igen. Fiilis brallor!

Tillåt mig att le.

Och som punkt 6 kan nämnas besöket av en söt mini-tjej jag hade nyss. Eller egentligen tre söta tjejer.  Den minsta av dem ska få en dopklänning, och jag tog därmed emot mitt första beställningsarbete inför våren och sommaren. Om jag tar emot fler vet jag inte, men detta kändes som en bra mjukstart. Återkommer med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s