elinsss.com 51eEn salig blandning bilder från helgen. Har insupit ledigheten, glidit omkring med håret på ända, skrålat ikap med Veronica Maggio och ändå fått en hel del fixat här hemma. Fortsatt där jag blev förra helgen. Huset står i fokus än. En rund matta har flyttat in i gästrummet och trappstegshyllan vi hittade i Maskus outlet börjar få gröna invånare. Minns ni runda lampan jag hade i min gamla lägenhet? Den hänger nu i gästrummet. Älskar den fortfarande.

elinsss.com 52b Gloriakoti

Bläddrade även igenom veckoslutslektyren och hittade i GLORIANkoti tidningen det perfekta hemmet. PANG. Exakt den stämning som jag själv vill ha i vårt hus. Min dröm. Tror huset i tidningen har några nollor extra på sin budget men vafan, kräver kanske lite mer tålamod att hitta grejer som passar för ett bra pris. Kan puscha lite för Ellos som faktiskt har väldigt mycket fint i inredningsväg i bra prisklass. Både mattan, ljusskålarna och matchande tidningsställningen som vi har hemma kommer därifrån. Ett par neon tossor klickade jag även hem med de måste bytas till en storlek större. Det negativa med att handla på nätet – provandet.

Avslutar helgen med middag  hos mams och paps, så körde igenom ett vackert Backgränd. Och nu, väl hemma, laddar jag upp en del kläder som ska säljas på Syrrans Garderob. Vi snackar Filippa K chinos och Whyred byxor. Inga dåliga grejer. Så håll utkik! Uppe snart.

 

6 reaktioner till “En salig blandning – och Ellos

 1. mattan är såå snygg, du också. Det där vita bordet från Hay har vi, älskar det. Hay og ferm living är mina favoriter.

  Gilla

  1. jo dom verkar ha svinfina grejer! Googlade, å hittade massa snyggt. Speciellt bord och stolar.

   Gilla

 2. Ja sku Elin jätte gärna prova dina Filippa K Chinos + Red Label tröjan o köpa dom om dom passar 🙂 kontakta mej fast via fb om de e möjligt!

  Gilla

  1. Heej! Äsch, chinosana sålde jag redan. Men tröjan finns kvar än så länge! Meddela om du är intresserad ännu så fixar vi nåt : )

   Gilla

 3. Ellos är riktigt okej faktiskt. Hade glömt bort det mellan varven,, men nu har jag börjat titta runt på deras sidor igen och faktiskt fyndat en del grejer.

  Gilla

  1. ja eller hur? Jag hittar mängder med grejer där nu när jag väl börjat titta. Illa illa 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s