header bild smalAvslutade veckan med några timmar teori om typografi, bildkomposition och wordpress. Drar som sagt en portfoliokurs vid Axxell just nu. Andra teoridelen avklarad och resten av kursen får de studerande bygga upp sina egna portfolion. Som alternativ till den traditionella utprintade versionen kan de göra sin portfolio som hemsida på nätet. Jag erbjöd en snabbkurs om WorPress portalen för den som var intresserad. Nååh, det slutade med att halva gruppen ville ha en introduktion, så efter teoripaketet i morse började jag tillsammans med dem gå igenom grunderna för WordPress. Intresserad? Här hitta ni mitt resultat som jag kommer att fylla på under kursens gång. Långt ifrån färdigt. Långt ifrån snyggt. Men en introduktion hur man kan använda WordPress som portfolio och hemsidan.

3 reaktioner till “Portfolio – att bygga upp sin egen hemsida på nätet

    1. TACK Ika. Jag försöker för brinnkära livet.Och uppskattar det extra mycket då det kommer från dig, som har kolla menar jag 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s