img_0186Nånäh. Jag ska inte överge huset på Ryttaregatan och flytta till Åbo och bo på en madrass och äta nudlar varje dag och jobba i skolan tills larmet slår på och dricka vin med mina fina vän Janni varje måndag samtidigt som vi ser på Despis och lägga alla pengar på tågbiljetter och tyg (seriöst, så såg mitt studieliv ut. Älskade det). Men jag har nu anmält mig till Vuxenpendagogik kursen vid öppna uni, som inleds i Hangö i sommar. S t u d e r a. Det smakar konstigt att säga, men jag ser fram emot det.

Planen? Då jag har dessa 20 pedagogikpoäng kirrade kan jag (ihop med min tidigare Yrkeshögskoleexamen) när som helst söka in till pedagogiska fakulteten, skrapa ihop ytterligare futtiga 60 poäng och bli behörig yrkeslärare. Hur bra vore inte det?

Godmorgon.

7 reaktioner till “Tillbax till studielivet

  1. Haha ja kanske det! Vasa är mig det bästa alternativet då jag helst gör det här på svenska. Det mesta kan man vad jag förstått göra på distans, men någon månad eller två måste jag antagligen vara i vasa jo . Helt skoj det oxå! 😊 Tuuur så har jag vänner å bekanta där!

   Gilla

  1. ja eller hur? Hullut hur planerna kan ändra å överraska en. Inte fan hade jag trott att jag skulle studera något NU.

   Gilla

  1. det tycker jag också. Och med en sån liten insats det krävs av mig är det helt klart värt det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s