elinsss.com 47c

TACK till dig okända familjemedlem eller vän som någon gång för sisådär fem år sedan skänkt oss(Johan?) vad vi trodde var en gympaboll. Lådan har legat oöppnad i skrubben eftersom vi redan har en fungerande gympaboll, men gissa förvåningen då vi nu skulle donera bollen till svärmor – öppnade lådan och hittade denna vackra Iittala ljusskål och en Iittala Marimekko skål i matchande färg däri. Perfekt grön nyans. Full med choklad. Jestas ändå. Och vi som aldrig tackat…

Note to self: öppna alltid presenterna helt och hållet – genast! (speciellt Johans paket eftersom han är totalt handikappad med sådant). 

Har alltså ägnat söndagen åt att påta på här hemma, handlat filtar och dynor i Jysk och spritt ut grönväxter över hela huset. Fint att inreda med växter. Arrangerat ett och annat stilleben och gästrummet som sett ut som ett tredje världskrig börjar nu ta form. Yess! Marimekkoskålen flyttade in där. Och vår matbordshelhet får mig att må så jäkla braaa. Det enda i vårt hus som egentligen är helt färdigt.

elinsss.com 48c

Mitt arbetsrum har fått sig ett ansiktslyft under helgen det också men ett skåp måste köpas, verktygstavla hängas upp, lik som spegeln som är spårlöst försvunnen (säg mig hur kan man tappa bort en två meter lång spegel?). Och så vill jag ha ett större tillskärningsbord. Rummet fungerar som det är och visst använder jag det konstant. Men förbättringar kan alltid göras. Sakta men säkert…
Det var den helgen. Mannen kom hem på eftermiddagen. Helskinnad. Har kastat in kilovis med nachos, planerat kursmaterial och ska se någon film innan en proppad vecka börjar ingen.

… övervägde nyss att äta upp chokladen jag hittade i lådan med skålarna. Men den hade vitnat. Avstod. Med mycket möda. 

4 reaktioner till “Att inreda med gröna gympabollar

    1. jaa mitt megastora lysrör i taket har jag fått av mina föräldrar.Så det är ljust i arbetsrummet dygnet runt om man så vill 😉 Himla viktigt med bra belysning för att orka! Vad gäller ställningen så har jag fått den av min syster. Hon hade hittat den på någon loppis om jag minns rätt, så vet faktiskt inte var man kan få tag på en sån. Kanske någon återförsäljare till butiksinredning eller nåt? himla praktisk!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s