elinsss.com 31a Dinodinaelinsss.com 31b Dinodina

Onsdag. Och sportlovet fortsätter. Måste lixom hålla koll på dagarna. Efter några timmars arbete i studion gasade jag iväg till Dinodina i Ekenäs för att uppdatera det senaste med min vän Linda som jag inte sett på hundra år. Brun och fräsch efter sin resa. Medan vi snarvlade  framtidsplaner, visioner och sörplade en kopp kaffe passade jag på att prova en del härligheter i butiken. Är tokförälskad i Jeffrey Champbells låga skor – både de med nitar samt ballerina skorna med dragkedjedetalj. Bedårande. Och äkta läder, såklart. Ballerinaskorna är väl ändå mer passande för mig som jobbar med klädsömnad. Inbillar mig att jag kan använda dem redan nu, inomhus på jobbet. Kanske kanske…

Garcia hade även grymma grejer och ICHI´s koftor var kuliga med lite annorlunda detaljer. Bra material på alltihop. I helgen ska vi troligtvis fota lite mer plagg och vettigare bilder till webshoppen också, om produkterna anländer vill säga. VÅRKLÄDER!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s