Nämnde tidigare att jag kan gå an som en kulspruta om någon frågar mig gällande ämnet kvalitet och kläder. Finns massor att tänka på, enkla grejer, som folk bara inte vet. Så jag har fixat en till flik till kategorierna – kläder och kvalitet.
Där kommer jag att samla tips om allt man bör tänka på innan köp, samt hur kläder kan skötas för att leva länge.

Dethär är min religion, haha. Jag skämtar inte. Amen

2 reaktioner till “Klädvård och kvalitet

  1. Jättebra med en sådan flik. Uppskattar verkligen ditt inlägg om dina nya skor med tillhörande skötseltips. För en sådan som jag som är tämligen grön på det området är det nyttig och lärorik läsning.

    Gilla

    1. vad roligt att höra! ska definitivt bjuda på mer. Dethär med skötsel av kläder råkar jag vara grymt intresserad av, så varför inte dela med mig 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s