elinsss.com 23c 2OR+BYYATJa jag har inte bara handlat kvalitet denna helg, utan även umgåtts kvalitet, om man kan säga så. Redan då jag satte mig på tåget mot Helsingfors igår förmiddag så visste jag att det blir en sån där helg som man lever på länge…

Första pitstop – Tatuata, för att göra min första och enda tatuering. Är så hiskeligt nöjd! Återkommer till den då skorpan försvunnit. Nästa pitstop – 2OR+BYYAT, min förra arbetsplats. Chefsdesigners himself var på plats, sicken flyt, så vi snarvlade allt mellan himmel och jord. om gamla tider. Nya tider. Och snokade såklart igenom hela butiken. Fullkommligt ä-häälskar de nya väskorna i granna färger med laser-cut mönster. Paljettklänningen hade jag  så frrrruktsnvärt gärna velat ha eftersom jag själv står bakom design och mönsterkonstruktion. Hur kul är inte det? Men den sista kvar var en nummer för stor på mig. Suck. Bättre bild på klänningen finns här. Höll tassarna i styr och gick därifrån med ny väska och nyckelring som planerat, och ett par bonus brallor – alla av märket 2OR+BYYAT.  Är helt besatt av väskan, detaljerna och kvaliteten, så den ska dedikeras ett helt inlägg i nåt skede.

elinsss.com 24

Följande pitstop – Hagnäs torg där jag mötte upp en bästis och gick hem till ytterligare en. Drack kaffe, frossade hemmagjord blåbärskaka och pratade i mun på varan. Tre timmar kändes som en halv. Sån kvalitetstid! Fjärde pitstop – Rizzo på Alexandersgatan där ytterligare en bästis jobbade. Dog lite av ett par skor, så de blev mina. Butiken ska stänga så de har mega-bra rea. Skynda dit!  Gick med samma bästis till Teatteri och inmundigade våra favvodrinkar – Appletinis. Mötte upp killarna på stan och åt fantastisk middag på Lundberg och avslutade kvällen med några drinkar på Kuba. 

Fatta vilken lyckad helg?

Vaknade pigga i morse, åt brunsch på cafe Ekberg – finlandssvenskar som vi är – och shoppade ytterligare litegrann innan bilen tog oss hem. Till familj. Chill. Hockey. Och soffan. Jag säger som Veronica Maggio – det går för bra nu.

Nästan skrämmande.

elinsss.com 25bKvalitetsfynden. Materiall lycka. Återkommer med dem ❤

4 reaktioner till “Handlat, andats och umgåts KVALITET

  1. Det låter verkligen som en jättelyckad helg! Och vi hade också jättekiva, skoj att ni orkade ta er hit. ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s