elinsss.com 22

Aldrig någonsin hade jag trott mig själv vara en sådan som uppskattar snittblommor. Pengar i byttan, skulle jag ha sagt för ett par år sedan. Nu njuter jag så ofantligt mycket då hemmet är städat och en bukett färska blommor står på bordet en fredag kväll. Röda dagen till ära. Där ser man. Parentes.
Njuter iallafall av fredag och ledig helg. Har blivit så ap-mycket jobb de senaste veckorna så jag och mannen bestämde oss för att boka hotell i Helsingfors imorgon. Äta middag i stan med bästisar. Gå på bio. Hotelfrukost. Shoppa sig lite. Inte fy skam alls. Och så en liten till grej jag planerar ihop som bäst… om det blir av.

NJUT

2 reaktioner till “Snittblommor och ledig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s