IMG_0170-1024x768Intervjuades idag för en kommande artikel som tar upp ämnet kvalitet i kläder. Så mega viktigt ämne tycker jag, och har ju malt på lite om dethär att kolla materialsammansättningar  (tvättlappen) i kläder innan köp, här och mer om det här. Babblade på nonstop och inser att jag skulle kunna hålla en hel föreläsningar om dethär att shoppa kvalitet. Det handlar ju inte bara om material, utan även sömnad, konstruktion, passform, pris – ja till och med känslovärde. Tycker jag.

Varför tar man inte upp sådanthär i skolan? Bland tonåringar som shoppar sig fördärvade på bajs. Inklussive jag, som tonåring. 

Artikeln torde publiceras nästa vecka – så vi återkommer till ämnet då.


Å så kan man ju göra som min karl och använda sin kläder tills det bokstavligen inte finns nåt kvar av dem.HYYYI!

3 reaktioner till “Att shoppa kvalitet

  1. Väntar med spänning. Jag ÄLSKAR detta ämne och suger åt mig all information! Har läst dina material-inlägg jättemånga gånger 😀 haha. Jag försöker sluta shoppa skit! Och det går faktiskt riktigt bra för det mesta.

    Gilla

  2. Just vad jag har gått runt och tänkt på! Med hus och barn har jag en begränsad budget för shopping men börjar bli ordentligt trött på allt billigt som knappt håller en säsong. Hellre köpa kvalitet än kvantitet men har inte en aning om vad jag ska se efter. Så dina tips är guld värda!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s