elinsss.com jan14 15VECKOSLUT. Ledigt sådant. Men ägnade halva kvällen igår till att planera övningsuppgifter till kursen i mönsterkonstruktion. Det är så ohyggligt svårt att planera uppgifter på rätt nivå. Påminner mig själv konstant om att jag inte visste ett jota om mönsterkonstruktion då jag inledde mina formgivningsstuder. Rappakalja alltihop. Så jag försöker ta det hela från grunden. Luuuugna puckar.

Att sånt. Men istället för att hetsa upp mig allt för mycket äver OH-papper som inte går att printa på (!?) så ska jag lägga jobbet åt sidan. Njuta av min lediga hel. Förkorta ett par klänningar. Glo på fina rosorna jag fick av mommo och moffa som nyss luchade hos oss. Tack. Skotta snö. Och sticka (!)

2 reaktioner till “Kursplanering

    1. sant! Å jag fuskar med stickringar. ska visa. Lyysande uppfinning! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s