elinsss.com jan14 14

Jag kommer antagligen att jaga dendär perfekta bas t-shirten tills jag är fyrttio. Har under det senaste året provat sidådär sju olika modeller från olika märken och med varierande prisklasser och ingen är riktigt perfekt. Jag är en kräsen jävel. Oftast faller de på slutrakan – tvätten. Förvandlas på nåt vänster till napapaitan eller korvskin även om jag följer tvättråden. Acnes bas t-shirts var jag på jakt efter i helgen men hittade inte någonstans. Senaste modellen under lupp är istället denna från Hunkydory och än så länge ser det lovande ut! Bra passform. Fin melerad färg. Behaglig på kroppen. 100% bomull. Har vi en vinnare? Återstår att se hur den beter sig efter en omgång i tvättmaskinen. Späääääännande (heh).

Kan beställas härifrån och finns i fler färger.

6 reaktioner till “Jakten fortsätter

    1. nää det har jag npg inte. Låter it bekant alls faktiskt? ska undersöka sakken, tack för tipset!

      Gilla

    1. ååååh Lexingtons ser verkligen ljuuuvliga ut! Och har detdär runda halshålet jag är ute efter. Ska definitivt prova en sån. TACK 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s