elinsss.com jan14 13

Måndag. Och jag är antagligen ganska ensam om att ä-hääälska måndagar. För det betyder ofta sovrmogon för mig. Bra början på veckan. Sova ut. Städa. Jobba. Gymma. Låter som någon från Jersey Shore. Fick ny användning för alla gamla ELLE tidningar också. Nytt nattygsbord! Har varit utan hittills men dethär funkar ju fenomenalt. Ett bälte eller två runt så hålls bunten på plats. Idén plockad jag från Pinterest.

På tal om tidningar. Har prenumererat på svenska ELLE i en halv evighet, men ju längre jag bor i Karis (= liten skruttig håla som jag ä-häälskar lika mycket som måndagar) så kan jag bara konstatera att jag kanske inte riiiiiktigt hör till den tidningens målgrupp längre. Tretton centimeters klacka, Mulberry väskor och Stella McCartney kappor hör lixom inte hemma i Masa. Tyvärr. Så nu söker jag en ny modetidning att prenumerera på. Tidning för en lantis som vill klä sig snyggt. Några tips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s