elinsss.com jan14 11a

En helg  av  p e r f e k t i o n  så jag tänker inte ens försöka beskriva den. Favvobrudar. Mat. Snarvel. Shopping. Arbetsstressen rann av mig så fort bilen rullade fram längs Bulevarden i Hesingfors. Jag hoppas varendaste en kvinna på planeten har lika fenomenala vänner som jag. Är det möjligt? Lever länge på denna helg.

Och än är den inte slut. Har städat hemma hela kvällen och sitter nu i soffan och gottar mig åt vårt nya vitrinskåp som Johan skruvat ihop. Tillsammans med ny tidningskorg. Tulpaner och klädställning till arbetsrummet. Ännu ett steg närmare detdär harmoniska hemmat. Bli så attans fint!

6 reaktioner till “Harmoniskt hem

 1. Hej Elin!
  Den här kommentaren borde kommit för länge sedan från mig, men det är så svårt att lämna det där första spåret efter sig tycker jag, nu ska det bli ändring på det ;).
  Lyckan är att titta in här hos dig och se att du skrivit ett nytt inlägg, ditt liv är så händelserikt att min framstår som att det står still ibland, du måste ha fler timmar på ditt dygn än oss andra alltså, ha ha.
  Hoppas din vecka börjat på bästa vis?! :).
  Nilla

  Gilla

  1. Heeej Nilla!
   Nämen vad härligt att du lämnade ett står efter dig! Blir allti gla av kommentarer, och du har rätt – ibland är man dålig på det. Så även jag. Haha ja mitt liv är lite hysteriskt ibland, men så kommer det perioder då jag knapt gör nåt annat än sitter i soffan. Man får ta vara på alla stunder antar jag. Just nu händer det massor, och veckan har startat med raserfart. Ha en hälrlig vecka du också och säg gärna morjens igen nångång!
   /elin

   Gilla

  1. yep det kommer, bara vi fått lite ordning på det 🙂 Lovar!

   Gilla

  1. älskar det också, finns på Ellos nätshop 🙂 Ska fota vettigare bilder i nåt skede!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s