IMG_8583 (1024x671) Datorer, smarttelefoner och läsplattor i all ära men då jag skall planera något göra jag det på gammalt hederligt vis – med papper och penna. Har nu fifflat ihop kursen i mönsterkonstruktion som inleds vid Folkhögskolan på torsdag. Kursprogrammet skall  renskrivas på dator och en del andra papper printas och så är saken biff. Jestas vad roligt att undervisa i något som jag känner att jag verkligen kan och behärska. Och älskar.

Vad jag däremot inte behärskar är morgondagen då jag ska infinna mig vid yrkesskolan Axxell. Fyra veckor tigare än tänkt(!) och därmed hoppar jag in mitt i terminen. En hel klass. Nya ansikten. Främmande kurs. Får ta det som det kommer. Och kan inte annat än konstatera att min arbetsvecka ser väldigt lustig ut. Fyra olika jobb. Ett i Ekenäs. Tre i Karis. Íbland två olika jobb på en dag. Ett litet pussel. Men med vettig planering kommer det gå fint.

Man har ju en tendens att orka med sådant man tycker om.

4 reaktioner till “Planering

 1. Instämmer med kalendern. Den skall vara stor dessutom så att man kan anteckna miljoner små saker.. 🙂

  Hoppas att jobbet börjat bra, har hållit tummarna. Veckoslutet närmar sig, väntar så helvetti.

  Gilla

  1. sant.. en HEL vecka på ett uppslag i kalendern 😀 då funkar de. Jobbar 47 h denhär veckan så helgen kommer att bli extreeeemt skön! längtar..

   Gilla

 2. Har alltid tyckt att kalendern erbjuder den bästa översikten. Och en hel vecka på ett uppslag är ett måste, annars blir det bara ett evinnerligt bläddrande fram och tillbaka.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s