Tack megamassor för gratulationerna till mina nya jobb! Tycker verkligen det är min tur att ha lite flyt nu, efter en grymt jobbig höst/vinter. Samtidigt inser jag ju att allt det nya kräver en hel del tid och engagmang. Visserligen roligt sådant. Men jag kan inte ta emot mer arbetstimmar vid klädbutiken/Canny, utan fortsätter endast vissa lördagar. Och efter evigt funderande och filosofernade kom jag fram till att jag inte tar emot några större beställningsarbeten till mitt företag E/S Design nu över våren. Sorgligt. Men nödvändigt. Jag tänker inte stressa sönder dethär året! Balans balans balans. Kanske till sommaren igen. Återstår att se.

Har avnjutit en gudooomlig ledig helg. Vänner. Familj. Föda. Bra recept. Lugnet före stormen lixom. För redan nästa vecka kör vi – Axxell, eftis, Folkis – tidigare än tänkt. Planeringsarbeter är i full gång och arbetstimmarna har pusslats ihop. Mer om det imorgon. Suger det sista utav min lediga söndag nu.

Note to self: blogga om Taika kaffemuggar och vinterboots.

elinsss.com jan14 07

En reaktion till “Lugnt före stormen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s