elinsss.com jan14 06Yep. Nu var det så gott som klart. Jag har tackat ja till inte bara ett utan två nya jobbmöjligheter under våren. I fyra månader kommer jag att vikariera vid yrkesskolan Axxell, och dra två kursen för artesanstuderandena inom textil (hantverk och konstindustrin). Dräkthistoria och tillverkning. De första veckorna deltid, därefter så gott som heltid. Sådant KAN man bara inte tacka nej till. Jag är så himla pep att ni begriper inte.
Och det slutar inte där. Även Folkhögskolan erbjöd mig att dra en till kurs för modestuderandena. Redan nästa vecka kör vi igång med en kurs i mönsterkonstruktion – mitt absoluta favoritämne – i hela 30 timmar undervisningstid. Jag menar hålla, kan man få roligare jobberbjudanden? Nä. Det kan man inte om man heter jag. Att få jobba inom min egen bransch. Ser ni vilken sofistikerad ”hej-jag-ska-agera-lärare” min jag har lyckats dra till med. Dethär firar vi med … korvsoppa, och en sjujääävla flunsa.

TACK för möjligheterna. Det kommer att bli en fenomenal vår i år – trots allt.

 

15 reaktioner till “Nya möjligheter

 1. Hej! Jess vad roligt! Stort grattis! 😀 Du är verkligen värd dessa fina chanser, njut och lycka till.

  Gilla

 2. Det låter härligt, grattis! Om jag inte redan hade ett bra jobb skulle jag gärna hoppa på de här kurserna. Sköt om dig!

  Gilla

 3. Grattis! Vad fint. Härlig egoboost också att få en massa jobberbjudanden. Du kommer säkert vara strålande lärarinna.

  Gilla

 4. GRATTIS ❤ Och så sa du int nåt i telen heller!!Jäkla anspråkslösa kvinna…;) Seeeeeees på lördag, då får du berätta!

  Gilla

  1. haha tack. Ääääh vi hinner tala jobb på helgen, hade viktigare saker att snacka i telefon 🙂 vi hörs imoron!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s