elinsss.com jan14 05cHar lite för mycket flow för att det ska vara sant. Fick idag ett mycket mycket trevligt telefonsamtal. JESTAS när allt ska ploppa upp på en gång. Ska funder ut det hela tills imorgon. Under tiden ska ni klicka in er hos Dino Dina, där det finns läckra vårkläder som vi fotade hemma hos Linda igår. Funkade fint nu då jag har lite färg i fejset. Och Honkydory använder sig av så frrrruktansvärt behagligt material att man lixom vill bo i plaggen. Kanske jag kan fira mitt eventuella nya projekt med den svartvit randiga Catano Knit tröjan. Löööööv.

Övertänd.

6 reaktioner till “Nytt hos DinoDina

    1. Ja den är fantastisk. En poncho med ärmar som hålls PÅ. Sådana har en tendens att trilla av kroppen (åtminstone på mig) men inte denna fina sak 😊 Rekommenderar!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s