elinsss.com jan14 04bNämen på tal om trollen! Sitter tillsammans med en mega kopp kaffe och bläddrar igenom HBL tidningar som blivit olästa den senaste veckan. Och i lördagens tidning 11.01.2014 finner jag ett helt uppslag om den nya designutbildningen vid Folkhögskolan i Karis och RE-Design kursen jag höll i trådarna för. Lysande! Jag hoppas och tror att denhär linjen kommer att etablera sig så fint så, speciellt då modelinjen i Åbo (som jag gick) inte längre finns.

elinsss.com jan14 04c

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s