IMG_8299 (1024x682)Whooop. Verkligheten dänger en i huvudet med slägga efter allt för många lediga dagar.  Bara att åla sig ur sängen och dra på sig favvo jeansskjortan och ett fett smile – ledigheten är över. Hemma från resan var vi på fredag, och redan på lördag tillbax på jobb/klädbutiken. Klagar inte. Jag har ju som tur ett (många) fenomenala jobb att gå till. Dessutom är hela jobbsituationen lite som ett frågetecken nu. Planen var ju att inte jobba överhuvudtaget dethär året utan istället byta kakkablöjor. Surt så räven. Men blev igår erbjuden deltidsarbete vid klädbutiken fram till sommaren, där jag som bäst alltså endast jobbar lördagar. Ett kiva jobb. Samtidigt trivs jag så ohyggligt bra vid eftis så det jobbet vill jag inte lämna. Ytterligare hoppas jag på att få dra någon kurs vid Folkhögskolan igen på våren då det var så himla roooooligt senast. Och så väller det in beställningsarbeten till firman som jag funderar om jag ska ta emot eller inte (därför dröjer svaret på era mail. Sorry!) Hade ju planerat göra lite egna sömnadsprojekt till sommaren. Få igång en liten produktion. Allt på en gång lixom.
Det blir att pussla lite. Men jag tycker om att pussla. Livet blir inte tråkigt då. Samtidigt ekar detdär ena ordet i bakhuvudet helatiden – balans. Måste lämna bort något. Är definitivt inte i behov av fler rynkor i pannan nu. Dom förökade sig allt för fort året 2013.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s