elinsss.com jan14 01Hemma igen. Lite brunare. Lite gladare. Lite piggare. Jätte mycket mättare. Kap Verde levererade exakt det vi behövde. Tänk att sol och sand kan skölja bort så mycket skit. Det stör mig inte ens att vi kom hem till ösregn.

Nytt år. Nu kör vi.

Frågor om resmålet, Kap Verde (ön Sal, hotel Riu funana)? Bara att ställa dem i kommentarsfältet.

 

14 reaktioner till “Kap Verde 2014

 1. Välkomna hem, låter som om ni haft det super skönt! Ses vi i hallen i eftermiddag kanske? Skall stå i ena café, så kom och handla kaffe 🙂

  Gilla

 2. Åh så skönt det ser ut! Hur varmt är där? Har hört att det är blåsigt? Berätta gärna mera 🙂

  Gilla

  1. Ja det stämmer, blåser mycket där eftersom det inte finns någon skog överhuvudtaget, bara platt! Allt. Jag trodde vinden skulle störa mig men det gjorde den inte. Det var så varmt (ca 25 i skuggan) så det var skönt att det fläktade.. vi hade ett par dagar mulet men under högsäsongen juli-augusti är det tydligen stekhett och sol helatisen. Tyckte ändå det var perfekt temperatur där nu, men svettades inte sönder utan kunde njuta..

   Gilla

 3. Jag har faktiskt varit lite sugen på KapVerde! var bodde ni?! Kan man göra något annat än hänga på stranden och äta?!

  Gilla

  1. det var ett super ställe om man vill sola, slappa, äta å bara vara. Vårt hotellkomplex var mega stort med många restauranger och flera pooler (Riu funana, på ön Sal). På stranden var det gratis program varje dag, beachvolley, gympa, tävlingar… och så fanns det dykarkurser, jetski, fisketurer, surfing, utflykter kring ön, spa o dylikt, men de kostade extra. Utöver detta finna egentligen inget annat på ön. Den är nästan tom! Bara sand. Inga städer, ingen shopping. Å vill man åka in till huvudstaden rekommenderar jag att man hakar på en guidad tur. souvenirförsäljarna kan vara påfrestande och staden är överlag fattig. Ett perfekt resmål om man vill slappa, men inte om man söker äventyr och underhållning.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s