elinsss.com dec07aSäg mig finns det någon finare färg än Fazers blå blå? Min favorit. Både färgen och chokon. Redan för några evigheter sedan började jag jobba fram ett bra basmönster på en ärmlös, aningen A-linjeformadan klänning som sedan kan utvecklas till enmiljard olika versioner. Började tillochmed sy ihop en test i nåt skede men blev på hälft. Nu när jag ä-hä-n-tligen tagit mig tid att ordna upp arbetsrummet och alla kassar så hittade jag testklänningen och sydde nyss klart det sista. Tyget är leftovers från körblusarna, en fantastisk viskos som andas och faller fint, och modellen blev grym! Kan användas både med bälte i midjan, på höften, eller helt utan. Dock en aning för stor på mig. Ska rättas till, och bättre bilder kommer antagligen att fotas på en strand i Kap Verde. Moaha! Och så dendär färgen. Muumms.

Annat då? Körde in till Helsingfors i morse för att barnvakta svägerskans lilla pojke. Inga problem överhuvudtaget med en så snäll kille, 14 månader gammal. Det var den lediga dagen. Imorgon skall jag på jobb. Yaiks.

 

4 reaktioner till “Fazers blå blå och barnvakt

  1. Fazers blå blå är SÅ den finaste färgen ever! Och jag har letat i land och rike, ja, i hela norden nästan, utan att hitta det där perfekta användbara plagget i just DEN färgen. Men förgäves. Och så hittar jag hit, och sedär, en snygg klänning i DEN färgen. Prima 🙂 Jag kommer hålla ögonen öppna efter fler bilder på den så kanske jag får göra en beställning sen!

    Gilla

    1. haha låter som en bra plan. Enkel modell, men i perfekt färg. Lovar mer bilder senare!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s