elinsss.com dec02bJohans färska tatuering. 

Det är ganska fridfullt i huset på Ryttaregatan just nu. Dagarna flyter ihop i varan. Sjukledig. Grejar på med än det ena och än det andra. Organiserar klädrummet. Intallerar ljusstakar i fönstren. Städar. Dricker litervis med glögg. Betalar räkningar och äter mat utan att magsäcken vänder sig avig efteråt. Lyxigt. Allt detdär som blivit ogjort de senaste månaderna och som jag älskar att göra. Pynjaren.

Denhär dagen tillbringades undantagsvis i Helsingfors eftersom Johan skulle gaddas. Jag åkte med som sällskap och medan mannen låg under nålen lunchade jag med en bästis. Handlade nagellack, som förövrigt utgör en helt ny värld för mig, den evige nagelbitaren. På nåt sätt kändes det inte aktuellt att stoppa fingrarna i mun under spyttemånaderna. Fint så. Snackade alltmöjligt. Bara hängde. Njöt. Jag har aldrig varit med om dethär att vara sjukledig en längre tid och riktigt påriktigt vila upp sig. Till en början kändes det onödigt, nästan syndigt. Men dethär är nog exakt vad jag behöver. Fysiskt mår jag så himla bra nu. Ovant. Men ack så härligt. Vardagen rullar. Och psyket hakar på det också. Än en gång – tack till er ❤

Och våra änglar sitter på Johans ben förevigt.

15 reaktioner till “Fridfullt

  1. Sa jattejatteledsen for er forlust. ❤ Vet inte alls vad man ska saga i ett sant har tillfalle, men Gud, sa starka ni maste vara. En fantastisk livssyn har ni ocksa. Jag hoppas, hoppas saa att vi om nagra ar kan lasa har pa bloggen att er drom gick i uppfyllelse till slut. Och att ni sitter dar med era barn en dag och kanner er riktigt lyckliga att det blev just de barnen som fick klara sig och bli era. Hoppas du forstar hur jag menar. Onskar er allt gott!!

    Gilla

    1. Tack, det tror jag garanterat att vi kommer att göra. Våra flickor föds i en eller annan form, någon gång 🙂

      Gilla

  2. oj nej så fruktansvärt. Gråter med er. Hur kan nånting så hemskt hända?
    Kram och kraft att gå vidare.

    Gilla

  3. Fint att se att ni inte låter er drunkna av sorgen. Kram på er och njut av att inte göra nånting speciellt!

    Gilla

    1. Tack! ja ni vet ju allt om att resa. Ska bli så skönt! Johans tatska e rödspräng ännu men lär bli fin då det läkt ordentlig. Snart jul! Vi ses då i nåt skede hoppas ja?

      Gilla

      1. Vi kommer på julaftonsmorgon över med båten. Jag åker redan iväg på julannandag till Österbotten, Tommy stannar hela veckan. Jag hoppas verkligen att vi ses! Bara ni har tid har vi. Stor kram!

        Gilla

        1. låter super! då hinner vi garanterat ses 🙂

          Gilla

  4. Vilken vacker tatuering. Ja, nagellack är super för oss nagelbitare, inte vill man ju tugga på dem när de är snygga.

    Gilla

    1. Så sant! har jag lackade naglar så låter jag bli att bita på dem. Mystiskt detdär. Så jag räknade med att det var en bra investering att köpa nya lack. Speicellt då min karl AVSKYR när jag biter på dem 😉

      Gilla

Lämna en kommentar