elinsss.com nov06Hello folket. Och magen.

Jag har äntligen fått energi att röra på arslet pikilite igen. YIPIIII! Kroppen känns förstörd efter tre månaders soffhäng och min röv skulle kunna tillhöra en 78-årig fafa. Jag visste inte att den kunde bli så platt? Unviker ju att köpa graviditetskläder så långt det går, men en träningstopp var lite av ett måste då de gamla inte når över magen, och träningskläder är något jag inte klarar av att sy själv. Den ovan kommer från Object och finns i Cannys outlet* – för 10 euro! Kap. Finns även i orangerött. Ingen graviditetstopp alltså, men eftersom modellen är lång och det är insydda rynkor i sidorna samtidigt som tyget är sådär hysteriskt elastisk så funkar det fint.
Och ja, så kan man ju fråga sig vad som hänt med min mage. Den är ABNORM redan, bara i vecka 19. Svårt att fånga på bild, men det ser ut som någon stoppat en kantig fotboll i magen på mig. Stenhård, spänner som tusan och gör ONT. Så detdär att röven är platt spelar just nu inte så stor roll, men jag hoppas att livmodern skulle töja på sig lite mer med hjälp av träning och stretsch.
”Gravid mage explodera”. Jag får bita mig i läppen för att inte googla…

* Cannys Outlet ligger under Canny butiken i Karis. Öppet på lördagar 9-14.

 

11 reaktioner till “”gravid mage explodera”

 1. HOLY……!!!!! Fifan, jag kommer att få chock på helgen när vi träffas! Ja döööör så fin mage du har!! <33

  Gilla

  1. ja de har lixom hänt grejer de senaste veckorna! 🙂 kiva att du kommer hem!!

   Gilla

 2. 🙂 Tvillingmagar blir stora. När jag var som störst gick inte ens endel preggokläder på mig. Skönt att du mår lite bättre nu! Tvillingpreggon får bli sjukskrivna redan i vecka 20 (eller iaf var det så för två år sen) just för att tvillinggravideter ofta är jobbigare än enlingsditon. Jag blev själv sjuksskriven ca i v. 26.

  Gilla

  1. ja fortsätter det såhär så vill jag inte veta hur stor jag kommer vara innan barnen kommer ut. HJÄLP 😀 Mitt mående går jättemycket i vågår nu, så det slutade med sjukledigt redan på torsdagen (v.20). Inte så roligt, men bäst så..

   Gilla

  1. tack! Känner mig som en enorm flodhäst men det ska väl bara så 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s