elinsss.com nov05 elinsss.com nov05b

Nu när det blir mycket häng i soffan om kvällarna så har jag äntligen kommit igång med Pinterest. Jestas vad praktiskt. Har börjat lite blygsamt med klädinspiration och ideer till barnrummet, som nu agerar lager. Ser förjävligt ut. Tänker inte slänga ut miljarder på att inreda till kids som inte kommer att ha gläde av det på evigheter, men något ska man väl få till stånd för att tillfredsställa det egna ögat. Blanda annat måla ena väggen grå vilket mannan inte vet om än. Kommer att undvika färgerna rosa och ljusblått, inte för att jag tycker det är fult. Kan se attans tjusigt ut. Men det finns så många andra fina färger att välja bland.

Elin sandholm heter jag på Pinterest.

2 reaktioner till “Pinterest

    1. jaa det tänker vi, och också berätta till andra. Varken jag eller mannen har behov att hålla det hemligt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s