IMG_6933 (683x1024)Angstigt att lämna er med ett så pissigt inlägg under. Men hey, livet är inte så jäkla fantastiskt helatiden. Det lustiga är att jag idag mår SÅ BRA. Fina fiilisen började redan igår kväll då jag retirerade till mina föräldrar. Lite mat, bastubad och löööve botar det mesta. Och tur det, för jag hade arbetstur på Canny idag. Länge sedan sist. Riktigt befriande att hotta till sig lite med smink och försöka se anständig ut. Mycket folk dessutom. Ska strax vidare till Serendi med en bästis för att snarvla. Iklädd djurprint! Det trodde jag aldrig skulle hända. En lördag full med överraskningar. Man ska aldrig säga aldrig.

Jestas vad fort man glömmer…

IMG_6931 (1024x665)

Object kofta, finns i Canny/Karis och Ekenäs.

3 reaktioner till “Djurprint och bättre tankar

  1. Har haft samma inställning – aldrig djurprint, men på sistone har jag överraskats av att kunna konstatera att det faktiskt finns riktigt fina plagg med djurprint! Looking good!

    Gilla

    1. ja eller hur!? är lixom 25 år men förvånas fortfarande hur mina åsikter kan ändras om saker och ting 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s