elinsss.com nov04bInte bara åt kidsen jag hittade kläder på loppis förresten. En stickad jacka till mig själv i fina färger kom jag hem med. Lite bomber-stuk med fickor i sidorna och resår nertill. Gillar skarpt. Har tappat stinget lite där, gällande second hand shopping alltså. Förr fyndade jag ju plagg (skräp, som mannen uttrycker det) var och varannan dag. Kolla bara Marimekko kavajen, paljettkoftan, stolen som nu bor i sovrummet, alla bälten eller några andra helheter som kom med i Karin Lindroos loppisbok. Har ju föfan en hel kategori som heter Loppisfynd! Inget skräp här inte. Fina grejer som fortfrarnde finns kvar och används. Får se till att aktivera den döende kategorin litegran. Det är ju så rooooligt när man hittar nåt fint!

Och så lamporna som skymtar bakom mitt huvud. Jag kommer att tjata om våra fina lampor i all oändlighet. Långt ifrån loppisfynd. Men så sjukligt fina.

5 reaktioner till “Stickade bomberjackan

  1. Ååh, min gamla jumper!:)) om du köpte den från loppiset som är mitt emot cyklis? De var ett bra köp isåfall för den är Heeeelt oanvänd 🙂 dessutom passar den miljoner gånger bättre på dig!

    Gilla

    1. haha jåå de va därifrån, så garanterat din 😀 shit va roligt!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s