elinsss.com nov02Babblade tidigare om detdär att ge de små butikerna i hemstaden en chans. Vi tänker på samma sätt gällande inredningen. Nyaste inköpen till huset är TV-bord och tillhörande soffbord, beställda från Sotka här i Karis. De tre sidoborden av maffigt plast hittade vi i Maskus fyndhörna för en fånigt billig slant. Är besatt av dem. Likaså en stor trapphylla som jag så läääänge suktat efter men aldrig hittat i rätt färg och modell. Den huserar än så länge i vårt röriga ”lager” men ska senare flytta in i barnrummet och fyllas med blöjor och rumpsalvor och gudvetvad. Allting från Karis. TV:n och högtalarna också för den delen. Får bra fiilis av att handla här. Nu menar jag inte att vi gör det slaviskt. Hello lamporna i taket som skeppades hit ändå från Kina. Men jag har lite den där principen att man inte ska klaga så jäkla mycket om man inte själv försöker bidra till någon förbättring. Så nu när det skärs ner och folk sägs upp åt höger och vänster så kan man ju tänka till lite, innan man vänder sig till Ikea eller webshoppar. Handla lokalt så långt det är möjligt!

Psssst. Även om Sotka och Masku och liknande kedjord inte har så megastort utbud här i Karis så är det så gott som alltid möjligt att beställa varor till butiken från hela kedjans utbud, produkter som man exempelvis ser i ett reklambland. På så sätt blir försäljningen ändå gjord i Karis.

 

4 reaktioner till “Möbler från hemstaden

  1. nä tyvärr, vi norpade den sista serien. Men kan löna sig att kolla på maskus hemsidor! dom kanske ännu säljs nånstans..

   Gilla

 1. Bra tänk Elin, fler borde tänka som dig 🙂 Ser skitnajs ut med nya möblerna. Kommer kanske förbi på en snabbvisit i helgen om ni inte har något speciellt för er?

  Gilla

  1. thäänx! ja du e hjärtligt välkommen. som de ser ut nu har int jag/vi så myky program 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s