elinsss.com nov01

Regn. Blåst. Ruskigt kalt. Så himmelens skönt att inte behöva göra något uomhus. Har varit en jobbig vecka, så en helg utan planer kom ohyggligt lägligt. Har fått håret klippt hos kusinen i Ekenäs. Mitt huvud är ett kilo lättare. Hann en supersnabb sväng in via Lindex och hittade magvänlig klänning på rean som jag bott i hela helgen. Skådat lustig handboll. Ätit traditionella burgaren i Serendi pity. Instellerat julstjärnor vi fått i present. Lagt första brasan i tackan. Skruvat ihop soffbord och kockat ihop broliersallad. Och såklart firat pappor på tre olika håll.

Låt veckan fortlöpa lika bra som helgen. Tack.

6 reaktioner till “en bra en

 1. Ursnygg klänning. Själv föredrog jag också att satsa på kläder som var magvänliga, framom mammakläder. Upplevde att mammakläderna ofta inte var varken smickrande eller vackra, och så fanns det inte så mycket att välja mellan heller. Definitivt ett område som skulle behöva utvecklas. Ha en fin vecka!

  Gilla

  1. För att inte tala om amningskläder, där skulle det sannerligen finns utrymme för utveckling!

   Gilla

   1. det har du så rätt i! har redan börjat funder på det litegran och förutom några amningstoppar som antagligen är ett måste så tänker jag skippa amningsblusar helt och hållet! Kör med öppna koftor och omlottsblusar istället.

    Gilla

  2. Så sant så! Och mammakläderna lär ju inte användas efter graviditetetn. Känns sjukt onödigt att kasta pengar på dyra – för att inte tala om småfula – gravidkläder när det är möjligt att hitta vanliga plagg som fungar. Klänningen (och de övriga plaggen jag köper nu) är jag ganska säker på att jag kommer att använda även efteråt. Bra så 🙂

   Gilla

  1. taack! om den ändå skulle hållas sådär passligt liten men jag lär väl se ut som en flodhäst om några månader 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s