IMG_6124 (1024x682)Tadaaaaa. Ny tunica från danska märket Kaffe. Ack så skön och enkel. Järmade tidigare att min garderob är så jäkla ouppdaterad, samtidigt som jag inte har tid/ork att ta mig någonstan och handla. Så va göra? Jo, undersöka utbudet i den egna hemstaden. Och snacka om överraskningar! Här har jag gått omkring med ett megalass av fördomar, men så visar det sig att det går att handla kläder runt hörnet i Karis.

Nu råkade jag vara ute i sista minuten efter jobbet men ett kap kom jag med med, tunican ovan som fyndades i butiken Mannequin Sari-Ann. Med blicken i gatan och rodnande kinder kan jag skamset medge att jag aldrig lagt min fot i den butiken förut. Dedär fördomara. Men efter lite snarvel med ägaren visade det sig att hon i samband med butiksflytten för två år sedan förnyade konceptet från ungdomskläder till mer mognare stil. Fanns mängder med fint! Måste återvända med mer tid – och med kamera. Helt klart. Gör det ni också.

Butiken ligger på ”Affesrakan” (Bangatan, Karis) och en del finns online här.

4 reaktioner till “Att ge butikerna en chans

  1. Vilken tur att du tipsade om den butiken. Hittade det jag sökte därifrån idag! Och vilken fin butik. Både jag och R gillade den!

    Gilla

    1. men vad bra!! Blev själv förvånad över utbudet där. kiva att man kunde hjälpa 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s