IMG_6124 (1024x682)Nöden har ingen lag. Klämmer in gammal julkonfekt med äckligt innehåll (som petas ut) i hopp om att ens pikilite skulle hållas i kroppen. Det är så frrrrrruktansvärt typiskt, att jag mått vettigt den senaste veckan men just den dagen jag planerat in firmarelaterat möte i Helsingfors, kaffe deitti med härlig kvinna och eventuellt lite klädhandel – så mår jag APA. Får se om jag alls kommer iväg. Crap.

14 reaktioner till “crap

  1. jo kyllä 😦 inte lika ofta som tur, men har nog problem att få i mig tillräckligt ned mat.De suuuuuger!

   Gilla

    1. haha ja tror int på dig, men det är ju oxå ett kanske int så kiva tillstånd!

     Gilla

 1. Tur så finns de många fler bra dagar än dåliga. om få veckor är det nog säkert helt borta! Hoppas du kom iväg och fick en kiva dag

  Gilla

 2. Vet precis hur jobbigt det är att må illa. Under mina 2 sista graviditeter har jag gått ner 6-8 kg pga illamående. Rekommenderar medicin och akupunktur för att lindra det värsta.

  Gilla

  1. mediciner har jag redan men ska definitivt prova på akupunkturen! tack, det känns på nåt sätt tröstande att någon förstår läget. Ofta brukar det ju vara tvärtom, att folk går upp för mycket i vikt. Ärligt talat skulle jag hellre ha det problemet men man får ju inte välja..

   Gilla

   1. akupunktur hjälpte för dagen till mig, och jag åt som ett svin alltid när jag fått det. gick en gång i veckan på det till sjukhuset. här fick man gratis av barnmorskan. finns också nålar man har i örat en vecka i gången!

    Gilla

   2. Joo, tyvärr får man inte välja hur man mår som gravid. Under min första graviditet mådde jag som en prinsessa och under de två andra mådde pyton från dag 1 till vecka 38. Först illamående till v 20 och sen bara den olustiga känslan att vara gravid. Jobbigt som bara vad när man under en graviditet ska lysa av lycka och allt ska vara sååå rosa skimmrande. Jaa, sku kunna skriva en bok om hur det är att vara gravid och inte må som alla andra. Men som läkare sagt åt mig är inte alla gjord för att vara gravida. Föda barn är sen ett helt annat kapitel… det är min grej under en graviditet. Men hoppas verkligen du ska börja må bättre och lycka till med barnen

    Gilla

    1. du har så rätt. Folk vill så ofta få det att låta som som om graviditet är sååååå härlig å fantastisk. Det stämmer ju inte alls för alla! borde skrivas mer om jobbiga graviditerer så att man är mer förberedd.. förlossningen må sen bli hur jobbig den vill för min del, det är ju så kort tid jämfört med nio långa månader 😀

     Gilla

 3. Usch för illamående! Hoppas att det blir bättre snart 🙂 Sku ju vara härligt om man skulle vara en av de väntande mammorna som mår såååå bra! Men när det inte alltid går riktigt så… KÄmpa på. /Johanna

  Gilla

  1. thänx! ja de vore ju härligt att va den där energiska med glansigr hår å rosiga kinder. Meeen man kan väl inte få allt, två bebisat är värt det 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s