elinsss.com okt10Oj vetni detdär med ledig måndag förmiddag.

Det blev en sån där hullu helg igen. Mycket folk i huset. Sena kvällar. Karkki i överflöd. Och så traditionella hänget med familjen på söndag. Förr var jag den som led lite av söndagsangs, främst då jag inte varit så himla bussig på detdär att bara vara. Nuförtiden är det OBESKRIVLIGT skönt att slänga huvudet på dynan på söndag kväll eftersom jag numer vågar titulera mig professionel slappare som kan låta en söndag rulla förbi utan att göra ett skit. Det faktum att arbetsturen på jobbet börjar först 12.30 följande dag – varje måndag – gör ju hela söndagshänget så mycket härligare. Inbillar mig att jag ska få sååååå mycket gjort innan jobbet bla bla bla handla, sy, städa, blogga bla bla bla duscha, bädda sängen, laga mat bla bla bal. Vilket ju inte riktigt blir verklighet. Å andra sidan sover jag sällan bort förmiddagen utan grejar på med åtminstone nånting. I morse krigade jag med fakturor för firmans del som blivit hängande. Helylleidiot som jobbar och sedan ”inte orkar” skriva ut fakturor. Men nu är det gjort. Låt pengarna rulla in tack. Och så har jag sytt fler förkläden, lika härligt orangeröda som mitt avskavda nagellack.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s