IMG_6502 (1024x683) Vilken vecka. Ohyggligt mycket jobb och lika mycket planer på kvällarna. Hade nog behövt dendär enda lilla sovmorgonen igår, men då jag fick ett meddelade om att vikariera modelinjen på Folkhögskolan så tackar jag inte nej. Hoppade in och hade sömad och planering några timmar. Roligare jobb får man leta efter.

På tal om mode vid VNF – vår lokala tidning uppmärksammade den nya linjen häromdagen. Prenumerarer själv inte på tidningen men en version av artikeln hittas här. Likaså YLE har noterat den nya linjen här. Huippu huippu huippu! Jag är övertygad om att linjen är väldigt mångsidig och givande och hoppas ju så innerligt att linjen kommer att etablera sig ordentligt och finnas kvar i många långa år.  Smider ju i smyg lite plane om att själv vara mer delaktig i undervisningen de kommande åren. VAD är odsen att jag skall kunna jobba som anställd inom min egen bransch på orten lixom.

Västra nyland artikel2Fortsättning på artikeln hittas här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s