elinsss.com okt08 Nätshopping har aldrig riktigt funkat för mig, men en tröja från NELLYS rea beställde jag hem. Duktigt.

GÄÄÄÄSP! Har tremiljoner ”måsten” på min mentala lista men näij. Sket i det och fick en mini sovmorgon innan jobbet idag istället. Fint så. Försöker dra på mig vettiga kläder men det börjar bli svårt att täcka in babybulan. Jag äger ju inte några långa plagg överhuvudtaget! EN topp i längre modell. Resten har kasserats de senaste åren då jag under mitt 25-åriga liv aldrig riktigt kommit underfund med detdär att använda leggings. Smart drag där. Not. Jestas ändå. Måste komma iväg och handla kläder.

Det var en mening jag aldrig trodde jag skulle yttra i mitt liv. ”Måste handla kläder”. Börjar bli småstadsbo på heltid…

 

5 reaktioner till “Bulan

 1. Alltså, jag fattar nog inte ännu heller att där ligger TVÅ små typer och växer i din mage! Så fantastiskt! Och den lilla bulan är så fin, så fin 🙂 Ska kolla igenom garderoben ännu en gång ifall det sku finnas någo mammakläder kvar som du sku få låna!

  Gilla

  1. haha ja int fattar man innan dom kommer ut. Tack! ja e helt i pisset med kläder å hinner aldrig å köpa nåt 😀

   Gilla

 2. Åååh Elin, vilken söt mage♡. Vänttar på att du ska komma till Borgå o hälsa på. Hur mår du nu annors? Hoppas bättre! Helt otroligt att där ligger två:D

  Gilla

  1. Heeej, tack! ja man är ju inte precis slank mer 😀 Sku villa komma dit typ heti! men mitt mående är ännu ostabilt. Mår hur bra som helst vissa dagar, spyr nästa. specillet när jag har något viktigt att göra så mår jag skit. Typiskt lixom. Tar och ringer dig nån dag ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s