Det känns jättejätte roligt men samtidigt lite skrämmande att antalet unika besökare på denna lilla sida var flera tusen(!) dagligen så jag avslöjade mitt tjocka tillstånd med två kids i magen. Vem är ni? Nåh, det lär lugna sig. Men tyvärr/till all tur (hur man vill ha det) kommer detta inte att bli någon gravidblogg. Inte heller någon mammablogg. Ingen babyblogg eller hej-jag-spryr-helatiden-blogg. Visst, det är en megadel av mitt liv och det lär dyka upp något nu och då, men jag har provat detdär om att blogga om livet. Det passar inte mig. Som tur är finns det många andra som skriver helt lysande om just detta! Så jag strävar efter att hålla denna sida inriktad på min business. Om att sy. Duuna. Nå mina mål och bygga upp min dröm. Bara lixom som en parentes. Det beyder inte att jag är hatisk mot min karl (löv him very very much) eller försummar mina babbysar. De hör bara inte hit. Så jättemycket åtminstone.

Så mycket syende och duunande har det ju desvärre inte blivit de senaste månaderna. Men det lär ändra. Tror jag. Hoppas jag. Snart. Det är bara så fruktansvärt tungt vissa dagar nu. Men mot drömlivet inom klädbranschen har inte gått och dött helt och hållet.

11 reaktioner till “Mot drömlivet om klädbranschen har inte dött

 1. Började följa din blogg just på grund av .. drömlivet inom klädbranschen och det fortsätter jag med.. hus å barn är en bonus :). Tack för en intressant blogg.

  Gilla

  1. tack, vad härligt att höra! Jag är lite rädd att det är babysar folk vill läsa om, meeen det struntar jag i och kör på som vanligt 🙂

   Gilla

 2. Du har en talang att skriva Elin, jätte intressant att följa med din blogg! Stort grattis till er båda och lycka till, försök njuta av graviditeten trots ”dåliga dagarna”! Hoppas illamåendet går snart över 🙂

  Gilla

 3. Hej,

  visst är det kul om du berättar om mage och karl ibland, men jag följer din blogg för klädbranschens skull. Härligt att du vågar satsa på en karriär inom den. Sköt om dig!

  Gilla

 4. Och så ska det ju vara. Man väljer vad man fokuserar på. Det betyder ju inte att något av det andra skulle vara mindre viktigt.

  Gilla

  1. håller med! tycker det är lustigt ibland när folk frågar om jag och johan separerat, bara för att jag inte skriver om honom i bloggen. Menn det är väl avigsidorna man får ta då man inte skriver om allt i sitt liv.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s