IMG_6060 (2) (1024x683)

Ja. Kaos. Mitt arbetsrum i huset har sett ut ganska exakt såhär i två-tre månader nu. Jag har inte så mycket som sytt ett stygn på mina egna maskiner. Inte orkat. Men efter en fenomenal helg med mycket föda och bra fiilis (tacktacktack) så började det börjar klia helt hullut i fingrarna igen. Så omedelbums på måndg morgon började jag flytta omkring på tillskärningsborden. Organisera trådrullar. Damsuga. Det tog ganska exat 7 minuter så låg jag med huvudet i byttan igen. Blev en mardrömsmåndag. Döden lixom. Smakar inte herkku att spy galla. Hyi.

Men idag är det onsdag och jag mår strålande igen! Åt som en ko hemma hos mina föräldrar igår och beslöt mig för att stanna över natten. För vad är bättre än släva in mammas mat, umgås med familjen och sedan få sova i mammas blommiga nattlinne utan väckarklocka som skriker på morgonen? (Johan hade serrni planer hela kvällen). Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur fantastisk familj jag har. Men för att inte låta allt för enfaldig skippar jag det här. Evinnerligt tacksam iallafall.

Blir ett nytt försök att organisera arbetsrummet ikväll. Nu – eftisjobbet.

6 reaktioner till “detdär arbetsrummet

 1. Oh söta du, hoppas du mår bättre snart! Ser så framemot jullovet så jag får komma och hälsa på er och se ert nya hus. Är så otroligt glad för er skull:)

  Gilla

 2. Kanske du kommer att börja sy några coola babykläder sen? 😉 Har du annars i planera i framtiden att börja sälja kläder du designat/sytt i någon butik inom raseborg? 🙂

  Gilla

  1. haha ja man vet ju aldrig. vi sydde en del barnkläder i skolan å det va faktiskt riktigt roligt! Antagligen fixas det ett plagg eller två 🙂 och ja – att sälja kläder i någon butik i regionen kommer jag garanterat att göra! Det är ett delmål för mig. Lite annat har kommit emellan nu bara 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s