IMG_6050 (800x533)

Okay! Så var man tillbax i interääätets huisigt spännande men ack tidskrävande värld. Jag har serrni inte bara tagit paus från min egen lilla sida, utan från ALLT(nästan) vad som heter dator och internet. Så jag har nu ofantligt många veckor, sidor, blogginlägg och bilder att snoka igen. Härligt att ni andra levererar! Och ännu härligare då ni inte gett upp och pallrat iväg för gott. Jag ska levera jag också. Något.

Först ut blogglayouten. Smaskar samtidigt rostmackor framför tackan. Första natten i vårt hus. Åjåjåj vetni. En liten story om vårt nya hem är på gång. Och mycket annat…

5 reaktioner till “I´m back

    1. ja visst är det ljuuuvligt!… även om allt är lite upp och ner än 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s