elinsss.com habitare

Åååååh så mycket fint vi hittade på Habitare inredningsmässan. Yep. Vi tog en piki-paus i flyttandet och besökte mässan på söndag. Och anamma vad vi fynade (eller tja, billigt var det ju inte. Men god kvalitet till bra mäss-priser).  Ett fett matsalsbord av massivt, vitmålat trä. Ljuvlig yta. Åtta matsalsstolar i svart läder. Lavoar och skåp till ena wc:n. Två bedårande lampor. Det beställde vi på själva mässan. Och så körde vi via Ikea efter småprylar och spegelskåp. Huisigt kul att köpa grejer och inte bara titta som förra året! Synd att pengarna tar slut i nåt skede.

Annars fortsätter vi livet som no-lifers. Alla kvällar denhär veckan har vi plockat grejer och fört över till bygget. Våra föräldrar har monterat vårt hjälpkök och endast arbetsytorna fattas från köket. Det börjar likna ett hem. Och från och med fredag är det vårt hem. Då ska nycklarna från lägenheten lämnas över til hyresgästerna. Vi lär väl få sitta i vårt toma hus och glo på köksmaskinerna sen, eller nåt. I väntan på möbler…

 

3 reaktioner till “Habitare 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s