Kikar in å säger mååjn. Det var inte igår precis. Har blivit en ofrivillig (men ganska schöön) internet paus. Vi har fullt upp med flytten till vårt nya hus! Blir magiskt vetni. Idag avverkade jag även några timmar på jobb i Canny och kan konstatera att fussingarna fryser i favorit skodonet från sommaren (kap från Lindex!). Hösten är äntligen här. Det gillar jag. Skarpt. Har planer med mina favoritbrudar idag och imorgon åker vi till Habitare inredningsmässan. Det kan man inte annan än att gilla skarpt det också. Helgen kan med andra ord inte bli annat än förträfflig.

Njut. Slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s