Lördag förmiddag tillbringades på jobb i Canny, i Ekenäs den här gången. SÅ. SKÖNT. Att klä på sig annat än målarbrallor och svettiga bygg t-shirts. Aaaaaah. Köpte hem lite höstisar också. Tröjor och tjockare T-shirts. Är det bara jag som längtar efter svalare temperaturer? Hettan tar kål på mig..

2 reaktioner till “Canny Ekenäs

  1. Nej, jag vill också ha höstväder nu. Har verkligen försökt övertala alla att det faktiskt är höst, så shorts och kortärmat är helt uteslutet. Men njaa, de verkar så skeptiska.. Men den här kommande veckan verkar det bli svalare temperaturer. Skönt så vi på allvar får plocka fram höstkläderna.

    Gilla

    1. Sant! Det är så oliiiidligt när man klär på sig långbyxor på mornarna då det är kallt, å så svettas man ihjäl på dagen då solen gassar. Jämnare temperaturer tack 😃

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s