elinsss.com re-design

Voi voi det händer så sinnesstört mycket spännande i vardagen nu att det pöser över kanterna. Hinner inte dokumentera nåt. Än mindre skriva ner nåt, då kvällarna tillbringas på bygget. Det blir snabba mobilbilder, men bättre än inget antar jag. Inledde idag RE-design kursen vid Västra Nylanfs Folkhögskola. Åh vad roligt roligt roligt. Jag mår inte hundra. Har en släg av magbobba eller nåt och ville lite svimma varannan kvart. Men i övrigt gick det riktigt fint. Kursens tidtabell och exakta inehåll har jag lyxigt nog fått snickra ihop helt själv, så vi inledde med genomgång och så en lång loppisrunda runtom i Karis. Vindsloppiset på Landsbro gör en aldrig besviken. Vi släpade kassvis med kläder (och flytvästar!) därifrån. För en löjligt liten slant.

Målsättningen med kursen jag håller är alltså att skapa ett kreativt konstverk/produkt på basen av återanvänt material. Ingen planering. Inga skisser. Bara laga. Sy. Limma. Stansa. För att aktivera kreativiteten och få känsla för olika material och vad som är möjligt att göra med dem. Det sömnadstekniska glömmer vi i denna kurs. Tutar och kör istället. Varje onsdag, fem veckor framåt. Whooooop!

 

 

5 reaktioner till “RE-design

    1. tack för tipset, ska snoka igenom den blogen genast!
      Och jo, jag gör någ sömnadsarbeten än, dock inte så effektivt nu när vi är mitt i en flytt. Men bara att höra av sig via mailen om man vill ha nåt fixat eller vill veta kostander o dyl. -> elinsandholm(at)hotmail.com

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s