elinsss.com kroatien03

Hemma igen. Planet landade i Helsingfors reda på lördag dagen så vi har haft lyxen att njuuuta av en skön helg här hemma innan jobb och vardag drar igång igen. Ska strax iväg till bygget och skruva garderober innan jag pyser på jobb.

Men det är ingen skillnad hur jag försöker sätta ihop bilder – vända vrida placera – inget kan beskriva vår vecka på en (två) segelbåt i Kroatien. Ny hamn varje dag. Upplevelser. Insikter. Mat. Energi. En så grymt fantastisk reissu med familjen som kändes som en räddare i nöden. Nystart. Redo för hösten. Kroatien kan jag rekommendera till alla!

Tack och grattis mamma ❤

4 reaktioner till “Home again – whole again

 1. Den här frågan e kanske mera riktad till din syster men, hur var det att ha ett litet barn i kroatien med tanke på att slapp man bra fram med vagn, mat etc? 🙂

  Gilla

  1. vettu det gick hur bra som helst med 5 månaders kid med sig! Han var gla hela resan och låg i skuggan under kapellet. (Bör tilläggas att han är världens gladaste unge och van seglare. Han sov gott i fören av båten även om det var 30 grader varmt och guppade på som tusan. Han är van). Längst strandpromenaderna är allting asfalterat (både i små byar lik som i stora hamnar) så det gick suveränt att gå med resevagnen. Ville man in bland husen så var vi 10 frivillga att bära, så inga problem alls 😀 Vad gäller mat så ammar min syster ännu då lillisen är så ung ännu, och så hade hon med sig potatis och morötter från finland som hon kokade i vatten köpt på flaska.
   Funkade bra enligt mig, men det beror ju såklart på hur viktigt man tycker det är med att skydda från sol å värme å allt det där 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s