07 elinsss.com

Ibland känns det nog som om livet skämtar med en.

Mitt arbetsrum är redo för inflytt men eftersom där saknas lampor i taket samt eluttag har jag inte kunnat jobba därifrån än. Så har varit tvungen att sy hemma i lägenheten istället. På golvet. Och i köket. Nattetid. Eftersom kvällarna har tillbringats på byggget. Det SUGER! Och allt tar tre gånger längre då grejerna ligger i lådor och inte hänger framme. Som grädde på moset blev jag dessutom sjuk i helgen. Flunssa. Snor överallt. Sjuk hals. Näij. Förjävliga veckor och jag hoppas dethär skämtet är över snart. Det är nämligen Clarissas scenkläder som måste bli klara.

För på lördag åker vi till Kroatien. Om jag så bryter ett ben eller två så ska jag iväg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s