SavedPicture-2013823155840.jpg

Tadaaaaa! Här kommer jag att tillbringa mina onsdagar ett tag framöver – som ”lärare”*. Berättade tidigare att Västra Nylands Folkhögskola startar en inriktning inom mode, och nu har jag turen att få vara med på ett hörn. Var på möte med Pia idag – som ansvarar för utbildningen och även varit min lärare i Novia – och från och med 11 september drar jag en kurs som vi kallar re-design. Kommer bli grymt roligt att agera kursledare och arbeta inom min egen bransch, dessutom på egen ort. Hur otippat? Nu gäller det att planera kursprogrammet och få till något lysande. Mer om det senare. Jestas vad ROLIGT!

 * (titeln lärare är jag inte förtjänt av, då jag saknar den utbildningen. Föredrar att kalla mig kursledare). 

4 reaktioner till “Teaching

    1. Tack! ja såklart ska jag dela med mig av vad vi gör på kursen. Helt klart 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s