06 elinsss.com

Fick hem en mini beställning nyss. Storlekslappar från Royal-tuote. Ett finskt företag (bra där, försöker alltid hålla mig till finska företag i första hand). Säljs som 10 st märken på en remsa som man sedan själv klipper i önskad läng. Möjligt att köpa även små mägder alltså. Dessa är tryckta, och jag har fortfarande inte testat hur de tål tvätt. Men vill man var på den säkra sidan finns det vävda varianter också. Personligen tycker jag de tryckta ser nättare ut.

Dessa borde jag ju ha haft då jag sydde de där 47 körblusarna… Nåh, nästa gång.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s