03 elinsss.com

Butiksbiträdet, egenföretagare, designassistent, eftistant… det har inte varit brist på jobbtitlar för mig de senaste åren kan man lugnt konstatera. Alla på samma gång dessutom. Och så kommer det förbli ett tag framöver. Jag trivs så. Idag agerade jag dock hundra procentig eftistant! Eller ”vuxen” som vi kallar oss på eftis, men det är knappast någon vettig titel. Skolorna har börjat igen och de kommande veckorna jobbar jag därför mycket på eftis, tills rutinerna så småningom stabiliserar sig och jag övergår till deltid. Jobbet i Canny/klädbutiken är avslutat för denna sommar och jag kommer att fortsätta där några lördagar i månaden, som vanligt. Resten av tiden kommer tillägnas mitt företag E/S Design. Iiiiiver! Jobba hårt för att komma framåt (… och inte bli luspank).

Och så fick jag ett super-duper-härligt telefonsamtal idag som resulterar i ytterligare en titel på min hulluga lista. Grymt! Återkommer med det efter fredagen då planerna är mer spikade.

Lycklig dam. Vuxen. Tant. Eller vad man nu vill kalla mig.

2 reaktioner till “New title coming up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s