02 elinsss.com

1. Utsidan på huset så gått som helt målat. Halva trappan klar /  2 Målfirma har sprutspacklat och – målat hela insidan av huset. Rekommenderar! /  3. Målade bastun svart med Johan i veckan. Och är exhalterad över bling-blinget bakom våra duschar /  3. Kunde klippa bort plastet från våra enorma fönster idag. Ljus ljus ljus i vårt hus . Glasdörren fattas än /  4. Köket borde anlända nästa vecka, från Sipiläinens /  5. Lade laminatgolv med mamma, moster och syster idag. Gick fort som fan /  6. Matlock är alltid med på ett hörn /  7. Dagens minsta och yngsta byggare var Åke<3 /  8. Golvet i ena sovrummet blev klart. Min studio ska lägga färdigt imorgon.

Det har hänt en del sedan 30 maj kan man ju lätt konstatera. Ikväll har jag lärt mig lägga laminatgolv. Inte illa. Hittils har allting blivit så bra och fint, så jag går ännu och väntar på den där stora katastrofen. Om bara några dagar kan jag flytta in i mitt arbetsrum. Kommer bli eufoooooriskt!

3 reaktioner till “Hous update – 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s