IMG_4787 (800x528)

Moikkelis från soffan. Har nyss skrivit klart ett par fakturor och är slut som människa efter lång dag, för att inte tala om vecka. Maskade mig ur sängen redan klockan åtta i morse för att se på handboll, därefter sprungit en plågsam länkki, jobbat framför symaskinen, gått på kusinbarnets dop, chillat med släktingar i Backgränd och nu nerklämd i soffan med ett glas vin. Och Nutella. Mmmmmmm. I ärlighetens namn har jag sörplat i mig ett glas varje kväll denna vecka. Wups. Men det hjälper mig sova då hjärnan går på högvarv.

Får börja veckan med evighets sovmorgon innan jobbet. Lyxigt. Därefter blir det helkväll på bygget (golvet ska läggas i min studio, yess!!). Det har hänt grejer i huset kan jag lova. Återkommer med uppdatering imorgon.
Sov gott folk. Om inte – drick ett glas vin. Nu.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s