IMG_4800 elinsss

Jestas. HAHAHA. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så jag försöker åtminstone skratta. Lite. Det råder nämligeb´n FULL KAOS hemma hos oss. Förra veckan klämde jag in en del av min studio hit. Symaskinerna ockuperar matbordet och lådor står på hög. Det är grejer precis överallt. Min karl är sämst på att städa och jag – som tycker om att ha ordning på alla grejer – skiter i det själv också. Vi biter ihop ett tag till. För om bara ett par månader ska vi vara ut härifrån och hoppeligen inne i vårt nya fina STORA hus. Åhvadlyxigtdetkommerattbli.

Det har varit en lite hullu vecka med andra ord. Inlett jobbet på eftis och samtidigt försökt fixa på sömnadsprjekt här hemma på kvällarna (läs: nätterna). I köket typ. Oj voj.

2 reaktioner till “Chaos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s